Ulei de primulă

Ulei de primulă

Ajută la vindecarea și calmarea pielii sensibile și deteriorate

Uleiul de Primulă provine de la planta Oenothera biennis, care înflorește noaptea. Se obține din extragerea semințelor acestor plante, cultivate în mod organic. Este utilizat ca ingredient pentru  cremele și produsele cosmetice destinate pielii sensibile, deoarece ajută la calmarea pielii iritate și întărește bariera naturală de protecție a pielii. Datorită efectelor sale de curățare și antiinflamatorii, este excelent în tratamentul eczemelor sau acneei.